GRILLROOM PIZZERIA NEFERTITI

GRILLROOM PIZZERIA NEFERTITI TOET... TOET... Dat is snel, dat lijkt NEFERTITI wel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1022 beoordelingen
4 jun 2021 om 23:05 Meer dan twee uur op ons eten gewacht, maar hele lekkere pizza met veel kaas. Aardige mensen en een haarborstel gekregen ter compensatie van de lange wachttijd.
2 jun 2021 om 19:48 Lekkere (kip)shoarma. Goed en warm afgeleverd.
28 mei 2021 om 14:49 was echt goed en is ook altijd goed warm en smaakt goed
26 mei 2021 om 9:05 Pizza: Dikke plakken ham en salami en volledig overdekt met kaas. Niet de beste pizza die ik heb gehad
24 mei 2021 om 5:41 Afgeleverd op ander adres als besteld ik woon op 1 en geven het af op 9
23 mei 2021 om 18:44 Te laat
21 mei 2021 om 8:15 Goede pizza! Erg lekker
16 mei 2021 om 20:20 Wederom zat de knoflooksaus er niet bij, net zoals bij de vorige keer toen wij een bestelling geplaatst hadden. Ook de twee blikjes cola die erbij zouden zitten ter compensatie van het lange wachten zaten er niet bij. Geen nef meer voor ons.
4 mei 2021 om 22:15 Heb 2 uur moeten wachten, en ik ken Kapsalons van Maastricht. Super lekker. Helaas deze Kapsalon van Neferfiti zo smakeloos ik zou het mijn hond nog niet voorschotelen. Eerste en laatste keer.
1 mei 2021 om 19:54 Jammer dat bijna alle kaas vd kapsalon aan de aluminiumfolie plakte, net als vorige keer
30 apr 2021 om 10:05 VEEEL te laat bezorgd. Moet veel beter
28 apr 2021 om 20:24 Zoals al aangegeven in de klacht aangegeven het heeft 2 uur geduurd voordat het bestelde eten gebracht werd. Dir is onacceptabel.